Fotograf Lasse Baltzer   | Nyhavevej 8    |   6100 Haderslev   |  CVR-nr: 33 09 95 09   |  Mobil: 26 39 28 67

Fotograf Lasse Baltzer

Fotografens galleri


Nedenfor kan du følge linkene til de mange spændende gallerier, som vi har samlet. Du kan her få syn for sagen, at Lasse vitterlig mester kunsten at fotografere. Læg mærke til, hvordan billederne altid er super skarpe, hvordan kompositionen i billedet er med et lille tvist, hvordan lyslægningen er i særklasse og hvor sjov efterredigering i Photoshop kan blive.


Alle billeder på denne hjemmeside er selvfølgelig først lagt op, efter vi har fået tilladelse fra modellen selv. Vi vil aldrig lægge billeder ud, som vi ikke har tilladelse til.


Går du med en lille model gemt i maven, godt kan lide at få taget billeder, skal bruge en hel billedeserie eller lignende, så prøv at kontakte Lasse på 26 39 28 67 og hør, om han ikke har et fantastisk tilbud på fotografering til dig. Tit giver vi stor rabat, hvis vi f.eks. kan få lov at benytte billederne på hjemmesiden.


Lasse tager mange fotoshoots, hvor man får en masse billeder for næsten ingen penge- - til gengæld for, at billederne så må bruges i forretningshenseende.Kig rundt i gallerierne og lad dig inspirere :)

Portrætbilleder Fotograf til "Drømmen om model for en dag" Udendørs portrætbilleder i Haderslev Boudoir billeder - fotografering af den smukke krop Børnebilleder taget af fotograf Lasse Baltzer Babybilleder portrætteret af fotograf Lasse Baltzer Graviditetsbilleder af fotograf Lasse Baltzer Haderslev Boudoirbilleder: fotograferingen af den smukke krop Hestefotograf fra Jylland - Haderslev Love the dress, trash the dress. Billeder efter brylluppet Dyrefotograf fra syddanmark - haderslev

Portrætbilleder i studie

Modelbilleder

Udendørs portrætbilleder

Gravid

Boudoir billeder / nude art

Børn

Baby

Boudoir billeder / nude art

Fotografering af dyr / hunde

Hestefotograf

Love the dress/trash the dress

Træningbilleder / fitness billeder fotograferet af Lasse Baltzer Bryllupsfotograf i Jylland - syddanmark - Haderslev Bryllupsfotograf i Sønderjylland - Haderslev Erhvervsfotografering i Haderslev, Kolding og Sønderborg

Fitness / træningsbilleder

Erhvervsfotografering

Flere bryllupsbilleder

Fantastiske bryllupsbilleder

Ariel og poledance

Poledance og Arielring

Udendørs gravid fotografering

Udendørs gravidfotografering

Fashion fotograf fra Haderslev / jylland

Fashion