Fotograf Lasse Baltzer   | Nyhavevej 8    |   6100 Haderslev   |  CVR-nr: 33 09 95 09   |  Mobil: 26 39 28 67

Fotograf Lasse Baltzer

Tidsbestilling

Ved enhver reservering af fotografering skal der indbetales et depositum på 400 kr til følgende konto i Kreditbanken:


Reg: 7932 og kontonummer: 107 75 66            Eller            via MobilePay på nummer 26 39 28 67

Polterabend Morgengaven…………………………………………….


Vi elsker polterabend, og vil se frem til nogle sjove timer med jer alle sammen i vores store studie, hvor der er et væld af muligheder for forskellige udtryk. Polterabend er dagen, hvor bruden skal være i centrum, og vi har tid til at lave en masse sjove, søde og/eller sexede set-up´s. Der er rig mulighed for at klæde bruden ud i diverse corsager og lignende (dog mest i str xs-l). Hav gerne selv flere set med til bruden, så vi er sikker på, at der er noget, der passer.


Med i prisen er 2 billeder, som bruden vælger, samt et gruppebillede. Billederne udleveres digitalt i høj opløsning.


Der er afsat ca. 1 time til dette arrangement, men I bliver ikke bare smidt ud - Har I lidt spildtid, så kan I få lov at sidde i vores kursuslokaler. Aftal dette ved booking. Husk også muligheden for at bestille en make up artist med.Polterabend De Luxe Morgengave………………………………….


Har I lidt mere tid (ca 2 timer), så kan vi sagtens nå at lave en smuk kalender med 13 billeder, som bruden kan give i morgengave. Med i prisen er kalenderen, som printes i en A3 størrelse, et fællesbillede i 10x15cm og alle billederne som digital fil med mit logo på i weboptimeret størrelse.
975,-2100,-