Fotograf Lasse Baltzer   | Nyhavevej 8    |   6100 Haderslev   |  CVR-nr: 33 09 95 09   |  Mobil: 26 39 28 67

Fotograf Lasse Baltzer

Det vigtigste bryllup vil altid være dit bryllup. Og det bliver jo ikke gentaget, så alting skal være perfekt med det samme. Samtidigt er vi også godt klar over, at bryllupper i forvejen hurtigt kan løbe op i pris, så kan man spare, skal det måske være på fotografen? Hos fotograf Lasse Baltzer kører vi med en meget konkurrencedygtig pris, hvor man stadig får kvalitet for alle pengene. Grunden til, at vi kan gøre det så billigt, er, at I får billederne leveret digitalt - på denne måde har I selv råderetten over billederne, og kan printe dem i lige netop de størrelser og kvaliteter, som I selv ønsker - ikke noget med dyre gentryk o.l. Vi vil gerne være behjælpelige med at bestille takkekort, fotomapper, krus eller hvad man nu kan finde på, men ved vi ikke selv står for denne service at printe det ud for jer, så har vi kunne skære en stor del af omkostningerne ned.


Normalt vil en bryllupsfotografering indeholde følgende:
Der er nu taget rigtig mange billeder, og Lasse vender sin eget karat hjem mod Haderslev, hvor billederne med det samme lægges til back up, således I kan være helt sikre på, at lige meget hvad der sker, så har vi kopier af jeres bryllup. Lasse går også i gang med at redigere billederne, og under normale omstændigheder vil man altid kunne se en forsmag på sine billeder allerede dagen efter festen. Billederne vil blive lagt op on-line. Resten af billederne redigeres i løbet af de kommende dage, og I vil få alle billederne i både farve, sort/hvid og sebia (brunlig nuance - se hans galleri, hvor der ligger enkelte billeder i denne stil).


Det er svært at sige præcist, HVOR mange billeder, som I får. Det afhænger af, hvor lang tid, I vil bruge på brudeparsfotograferingen, hvor mange gæster, som er med etc. Normalt ligger det i omegnen af 50 billeder + gæstebilleder. Men vi er aldrig fedtede med billederne, og er der taget langt flere fede portrætter, så får I selvfølgelig også dem.


Vi tilbyder (opfordrer), at brudeparret kommer forbi en uge eller to inden selve brylluppet, og           får snakket fotograferingen igennem, og afstemt aftalerne. På denne måde er begge partner              sikre på, at der er styr på det hele.


Standard pakke 6000,-


Indkluderer

-Alt i kirken (gommens utålmodige venten, gæsternes ankomst, kirkens udsmykning, brudens gang op af gulvet (vielsesbilleder, hvis det er tilladt), brudeparret gang, riskast)

- Portrætbilleder af brudeparret på 1 udvalgt lokation


Standard + gæstebilleder  7000,-


Den helst store pakke   8000,-


Indeholder alt det ovenstående og:

- stemningsbilleder fra feststedet (bordopdækning, æresport og lignende)

- kagebilleder, når kage skæres ud

- gruppebilleder / familiefotos

- evt. parbilleder på en lokation mere

 - evt. andre ønsker kan nok også håndteresDer kan være mulighed for at  booke min lærling som festfotograf om aftenen.


+ evt. kørselsomkostninger (hvis langt fra Haderslev).


Når I skal i gang med at sammenligne fotografers stil og priser, så husk at lægge mærke til, HVAD I får for pengene - skal I betale for billederne efterfølgende, for kopier af billedet, for takkekort, for at få det digitalt e.l. så kan prisen hurtigt løbe op. Ved fotograf Lasse Baltzer får I dem som sagt digitalt, og kan derfor benytte det hav af muligheder, der er via nettet, til at printe lige netop, det som I ønsker. Det synes vi, er smart. I forhold til andre fotografer, der ligesom Lasse leverer kvalitet, så får I rigtigt mange billeder for pengene - men der spares IKKE på kvaliteten.

Bryllupsfotografering