Fotograf Lasse Baltzer   | Nyhavevej 8    |   6100 Haderslev   |  CVR-nr: 33 09 95 09   |  Mobil: 26 39 28 67

Fotograf Lasse Baltzer

Pakketilbud


Herunder har vi samlet de pakketilbud, som oftest bestilles. Synes du ikke, at de lever op til dine forventninger, så kontakt gerne Lasse på enten 26 39 28 67 eller mail webmaster@lassebaltzer.dk.

ENår du bestiller babypakker tilbyder vi at tage gratis gravidfotografering. Dette gælder dog kun for billeder i studiet i den normale åbningstid. Vi har en masse meget flotte, specialsyet kjoler til gravide, som du frit kan benytte.

EØnsker du at få taget billederne udendørs, så kan det også arrangeres for en tillægspris på 300kr. Vi kan dog ikke love, at vejret er godt, hvorved vi bliver nødt til at tage billederne i studiet i stedet for. Derfor tilbyder vi at købe en forsikring for 300kr ekstra, hvormed vi vil prøve at gøre alt for at rykke dagen for fotograferingen til en dag, hvor solen står flot på himlen. Ring og aftal nærmere.

BABY: Nyfødt + 6mdr + 12 mdr…………………………..1850,-

Med denne pakke fanger vi de største forandringer i jeres guldklumps første år. Hver gang får du 2 billeder i både farve og sort hvid. Du kan bestille ydereligere billeder på selve dagen til de normale priser.

Bestiller du pakken mens du stadig er gravid, så er der gratis gravidfotograferingen med i tilbudet (inkl 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris op till 3.400kr, du sparer 1550kr.


BABY: Hver måned i et helt år………………………………5400,-

Samme pakke som ovenfor, dog kommer I en gang hver måned i babyens første år og får to smukke billeder hver gang i både farve og sort hvid. Husk at bestille, mens I stadig venter jer, da der så er gratis gravidfotograferingen med i pakken (inkl. 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris 11050kr - du sparer 5650krBABY: 1.+2. måned……………….…………………………..1150,-

Med denne pakke fanger vi de største forandringer i jeres guldklumps første år. Hver gang får du 2 billeder i både farve og sort hvid. Du kan bestille ydereligere billeder på selve dagen til de normale priser.

Bestiller du pakken mens du stadig er gravid, så er der gratis gravidfotograferingen med i tilbudet (inkl 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris op til 2550 dvs du sparer 1400kr.