Fotograf Lasse Baltzer   | Simmerstedvej 16    |   6100 Haderslev   |  CVR-nr: 33 09 95 09   |  Mobil: 26 39 28 67

Fotograf Lasse Baltzer

Nyt kæmpe fotostudie til leje.


Inde midt i Haderslev (lidt syd for Kolding, lidt nord for Aabenraa) finder du vel nok landets største og bedst udstyrede fotostudie, der både kan lejes på timebasis, dagsbasis eller på mere faste vilkår. Her finder du alt, hvad der behøves til både kreative modelbilleder eller til produktfotografering. Du behøver rent faktisk kun at medbringe kamera og objektiver - resten er at finde i fotostudiet. Her holder fotograf Lasse Baltzer normalt til, men når han tager lidt fri, så er der mulighed for at andre kan komme forbi og lege lidt med fotograferingen.


Studiet er vores store stolthed, som er ét stort lokale på næsten 160kvm og med 6m til loft (varierende højde men min 4m). Her er indrettet forskellige miljøer, så du virkelig kan udfolde din kreativitet med dine modelbilleder. Studiet er så stort, at vi tillader, at I gerne må være to fotografer, der deler tiden, så hiv da fat i en ven, og book det. Miljøerne vil nok løbende blive udskiftet, men du kan nok som minimum regne med, at der vi være en MASSE forskellige baggrunde (helt sikkert), soverværelsesmiljø, sofaer, gynger, trampolin, og andre vildt spændende ting. Der er mulighed for at dække af fra ovenlysvinduet, hvis man ønsker det helt mørkelagt, men ellers giver ovenlysvinduet også en hel særlig lysindfald på billeder. Skal du være HELT sikker på, at der er noget bestemt, så kontakt lige Lasse og hør ham ad inden.Generelt:Studiet er beliggende på Simmerstedvej 16, 6100 Haderslev. Der er mulighed for parkering i gården for op til 3-4 biler - ellers er der meget fine parkeringsforhold rundt om bygningen. Der er fri adgang til stort the-køkken (dvs. køkkenenet indeholder alt undtaget af ovn og kogeplader). Der vil være billige øl og sodavand på køl, som man kan forsyne sig med på høflig selvbetjeningsmaner. Derudover er der selvfølgelig også kaffemaskine og elkedel til the-drikkerne.

Til deling mellem de tre studier er der også to toiletter, hvor den ene er med brus.


Der vil altid være tre studio lamper knyttet til det lejede studie. Ønsker du andet, så kontakt Lasse og hør / aftal nærmere. Næsten alt er muligt her.


Inden booking er du altid velkommen til at se studiet - bare kontakt Lasse på 26 39 28 67 (ikke sms) eller webmaster@lassebaltzer.dk og vi finder ud af noget.Priser (alle inkl. moms):

Fotostudie  


Op til 2 timer: 500kr


Herefter pr time 200kr