Graviditetskjoler til fotograferingen

Herunder kan du se, de kjoler som jeg lige nu har til rådighed til din graviditetsfotografering. Typisk, så vælger du 2-3 kjoler, men har du lyst til at prøve flere, så står jeg ikke tilbage for det. De fleste af kjolerne er syet i strækbare stoffer, således at de kan passe flere størrelser. Ser du en kjole, som du kan lide, men den er for stor, så vil vi typisk kunne tilpasse den til dig med nogle klemmer i ryggen. Alle kjolerne er generelt specieldesignet til graviditetsfotografering dvs 1) de kan passe til flere størrelser 2) de er selvfølgelig tilpasset den gravide mave 3) de er designet, så der er mulighed for at opnå den særlig dynamik i billeder, når stoffet flagrer til alle siger.

Giv mig meget gerne en melding om dit valg af kjoler inden din fotografering. Så har jeg sørget for at de er blevet renset og fundet frem inden din fotograferingen.

NB: 18/8 2018 – listen her er ved at blive opdateret, og du ser således kun et meget lille udsnit af de graviditetskjoler, som du kan låne til din fotografering.

 

Kjole nr 1: En todelt kjole, som vil kunne bruges på forskellige måder. Selve kjole er syet op i et elastisk stykke stof, så den kan passe de fleste op til og med str xl. Stoffet er i en meget tung kvalitet, og falder derfor utrolig flot. Med til kjolen høre en langærmet blondetop, som slutter lige under brystet. På denne måde kan kjolen også bruges som en nederdel og top, hvormed maven bliver fri.

Farver: Kjolen haves lige nu i turkis og i rød. Den lyserøde på billedet haves ikke længere.

lilla kjole model fotograf gravid

Kjole nr 2: Denne kjoles top er opsyet i jersey, så pasformen passer op til og med str xl. Selve toppen stopper ca midt på lårene, hvorfra selve chiffon-stoffet går ud fra. Det giver mulighed for at få masser af blæst i skørtet, og den særlige dynamik med stof i bevægelse kan hermed opnås til din fotografering.

Farve: Kjolen haves kun hjemme i den farve, som du ser på billedet (fuchsia).

 

Kjole nr 3: Denne kjole består af en stor tyl-nederdel og en elastisk top. Begge dele kan bruges hver for sig eller kombineres på forskellige måder, hvorved forskellige udtryk opnås.

Farve: Lige for tiden haves den i grå.

 

Kjole nr 4: En meget elegant kjole, som passer op til og med str xl. Kjolen er syet i en elastisk blonde, som ender ud i et fortryllende slæb. Denne kjole er ikke den nemmeste at få til at “suse i blæsten”, den er mere elegant bare som den er.

Farve: Den haves i flere farver – opdatering følger.

 

Kjole 5: Denne kjole, som jeg ikke lige nu har billeder af, som jeg kan offentliggøre, er i samme snit og blonde som kjole nr 4. Kjolen har dog kun for indvendigt omkring brystpartiet, dvs. den er gennemsigtigt fra bryst og ned – på den måde kommer der lidt mere fokus på selve kroppen. Med til kjolen følger derfor et matchende sæt shorts, men jeg synes det mest æstetiske udtryk opstår uden undertøj på. Selvfølgelig vil jeg så lægge skyggen, så der ikke bliver noget at se. Denne kjole haves også i flere farver- opdatering følger.

 

Kjole 6: Luksuriøs kjole syet i guld-palietter. Kjolen er derfor ikke elastisk og kan kun passe op til str L. Jeg synes kjolen kræver sin kvinde at bære for at den ikke kommer til at outshine, men finder den sin kvinde, så er den helt fantastisk på billeder. Derudover synes jeg, den har et særligt julepræg over sig, og jeg har derfor brugt den flere gange til fotograferinger af gravide i december måneder.

Farve: Guld

 

Kjole 7: Denne kjole kan passes af alle størrelser. Den kræver lidt styling, men er helt fantastisk, da den kan styles på mange forskellige måder. Kjolen er i den lækreste chiffon, som rigtigt kan lege i vinden, og er derfor meget oplagt som kjolevalg udendørs. Det anbefales af have tænkt over valget af dit undertøj, da det kan blive synligt ved denne slags billeder.

Farve: Petrolium og vinrød.

 

 

Kjole 8: Elegant, delikat, meget tynd blondekjole, der giver et lidt meget sexet look end de andre kjoler typisk tilføre billedet. Kjolen er ikke elastisk og passer således kun op til str L.

Farve: Denne kjole haves i mørkeblå (billedet), vinrød og sort

 

 

Kjole 9: Virkelig sød kjole, men da den ikke er elastisk, så passer den kun til særlige mål. Den måler rundt om bryst x cm (opdatering kommer), så er du større end det, så vil den desværre ikke kunne bruges til din fotografering

Farve: Lyslilla / lavendel.

 

 

Kjole 10: En simpel, elastisk kjole, så der fleste kan passe den. Den har en lækker pasform, og en elegant afslutning, som ender ud i et slæb og dermed tilføre noget elegance. Kjolen er kun forret ved bryst, og er derfor gennemsigtigt over resten af kroppen, således at kroppen virkelig kommer i fokus. Jeg synes selv, at billederne bliver bedst, hvis der ikke er undertøj på under – i så fald sørger jeg selvfølgelig for, at intet uønsket er synligt:

Farve: Hvid og sort

maternity dress pregnancy gravid kjole

Kjole 11: Kjolen med det elegante slæb, er opsyet i et meget elastisk stykke stof, og kan derfor passes af de fleste størrelser. Kjolen kan godt bruges til “blæse-billeder” men den er mere oplagt at bruge mere statisk, så slæbet kommer til udtryk. Da stoffet er meget tungt, kan slæbet placeres ret elegant hen af jorden.

Farve: Den gule have ikke længere, men kjolen haves i følgende farver: (opdateres)

fotografering i haderslev

Kjole 12: Fantastisk kjole til blæsevejrs-fotograferinger. Kjolen består af en top i jersey, og egner sig bedst stil størrelserne m-xl. På toppen er et langt stykke chiffon påsyet, som let kan lege i vinden. Vælger du denne kjole til din graviditetsfotografering, så skal du være opmærksom på, hvilket undertøj du vælger at have på, da underbukserne højst sandsynlig vil blive synlig.

Farve: Den haves kun i den petroleum-grønne farve, som der ses på billedet.

graviditetsbillede i studie

Kjole 13: Elegant kjole, der forener det kropsnære med det elegante slæb, og samtidigt poweren fra det blæsende stykke chiffon. Den indeholder alt for et rigtigt wauvbillede. Kjolen kan passes op til ca. str 44 men det afhænger mest af barmen.

Farve: Den farve, som fremgår af billedet. Farverne kan altid tones en anelse afhængig af lyset og den efterfølgende behandling i photoshop.

 

De ovenstående kjoler er kun et udsnit af, hvilke der er til rådighed til din graviditetsfotografering. I løbet af efteråret 2018 vil der komme en opdatering af kjolerne, når jeg får lavet nogle billeder, der må bruges til formålet.

Udover de viste kjoler her, så har jeg også forskellige body-stockings og toppe til rådighed. Disse vil ligeledes blive fotograferet i løbet af efteråret.