Graviditetskjoler til fotograferingen

Herunder kan du se, de kjoler som jeg lige nu har til rådighed til din graviditetsfotografering. Typisk, så vælger du 2-3 kjoler, men har du lyst til at prøve flere, så står jeg ikke tilbage for det. De fleste af kjolerne er syet i strækbare stoffer, således at de kan passe flere størrelser. Ser du en kjole, som du kan lide, men den er for stor, så vil vi typisk kunne tilpasse den til dig med nogle klemmer i ryggen. Alle kjolerne er generelt specieldesignet til graviditetsfotografering dvs 1) de kan passe til flere størrelser 2) de er selvfølgelig tilpasset den gravide mave 3) de er designet, så der er mulighed for at opnå den særlig dynamik i billeder, når stoffet flagrer til alle siger.

Giv mig meget gerne en melding om dit valg af kjoler inden din fotografering. Så har jeg sørget for at de er blevet renset og fundet frem inden din fotograferingen.

Jeg skifter jævnligt kjolerne ud – enten med nye modeller eller i nye farver, så der tages selvfølgelig forbehold for, hvilke graviditetskjoler, som jeg har hjemme

NB: 2/11 2018 – listen her er ved at blive opdateret, og du ser således kun et meget lille udsnit af de graviditetskjoler, som du kan låne til din fotografering. 

 

Kjole nr 1: En todelt kjole, som vil kunne bruges på forskellige måder. Selve kjole er syet op i et elastisk stykke stof, så den kan passe de fleste op til og med str xl. Stoffet er i en meget tung kvalitet, og falder derfor utrolig flot. Med til kjolen høre en langærmet blondetop, som slutter lige under brystet. På denne måde kan kjolen også bruges som en nederdel og top, hvormed maven bliver fri.

Farver: Kjolen haves lige nu i turkis og i rød. Den lyserøde på billedet haves ikke længere.

graviditetskjole i tyl anderledes

Kjole 2: Haute Couture kjole opsyet i en lag tyl. Med denne kjole kommer du til at fremstå virkelig elegant og skiller dig ud fra mængden. Kjolen kan bruges af de fleste størrelser, men det kræver sin diva at bære den 🙂

Farve: Denne designerkjole findes kun i farven på billedet (lavendel).

 

Kjole nr 3: Denne kjole består af en stor tyl-nederdel og en elastisk top. Begge dele kan bruges hver for sig eller kombineres på forskellige måder, hvorved forskellige udtryk opnås.

Farve: Lige for tiden haves den i grå.

 

Kjole nr 4: En meget elegant kjole, som passer op til og med str xl. Kjolen er syet i en elastisk blonde, som ender ud i et fortryllende slæb. Denne kjole er ikke den nemmeste at få til at “suse i blæsten”, den er mere elegant bare som den er.

Farve: Den haves i flere farver – opdatering følger.

Kjole 5: Denne kjole, som jeg ikke lige nu har billeder af, som jeg kan offentliggøre, er i samme snit og blonde som kjole nr 4. Kjolen har dog kun for indvendigt omkring brystpartiet, dvs. den er gennemsigtigt fra bryst og ned – på den måde kommer der lidt mere fokus på selve kroppen. Med til kjolen følger derfor et matchende sæt shorts, men jeg synes det mest æstetiske udtryk opstår uden undertøj på. Selvfølgelig vil jeg så lægge skyggen, så der ikke bliver noget at se. Denne kjole haves også i flere farver- opdatering følger.

Kjole 6: Den ultimative prinsessekjole: Luksus lyserød tyl til enhver gravid der føler sig som en prinsesse. Toppen er lidt elastisk, og kan således passe flere størrelser, men dit brystmål må ikke være alt for stort til at kunne passe denne kjole.

Farve: Den haves kun i den lyserøde, som på billedet, men hvem vil da også ønske dig en anden farve til netop denne kjole?

 

Kjole 7: Denne kjole kan passes af alle størrelser. Den kræver lidt styling, men er helt fantastisk, da den kan styles på mange forskellige måder. Kjolen er i den lækreste chiffon, som rigtigt kan lege i vinden, og er derfor meget oplagt som kjolevalg udendørs. Det anbefales af have tænkt over valget af dit undertøj, da det kan blive synligt ved denne slags billeder.

Farve: Petrolium og vinrød.

 

 

Kjole 8: Elegant, delikat, meget tynd blondekjole, der giver et lidt meget sexet look end de andre kjoler typisk tilføre billedet. Kjolen er ikke elastisk og passer således kun op til str L.

Farve: Denne kjole haves i mørkeblå (billedet), vinrød og sort

 

 

Kjole 9: Virkelig sød kjole, men da den ikke er elastisk, så passer den kun til særlige mål. Den måler rundt om bryst x cm (opdatering kommer), så er du større end det, så vil den desværre ikke kunne bruges til din fotografering

Farve: Lyslilla / lavendel.

 

 

Kjole 10: En simpel, elastisk kjole, så der fleste kan passe den. Den har en lækker pasform, og en elegant afslutning, som ender ud i et slæb og dermed tilføre noget elegance. Kjolen er kun forret ved bryst, og er derfor gennemsigtigt over resten af kroppen, således at kroppen virkelig kommer i fokus. Jeg synes selv, at billederne bliver bedst, hvis der ikke er undertøj på under – i så fald sørger jeg selvfølgelig for, at intet uønsket er synligt:

Farve: Hvid og sort

maternity dress pregnancy gravid kjole

Kjole 11: Kjolen med det elegante slæb, er opsyet i et meget elastisk stykke stof, og kan derfor passes af de fleste størrelser. Kjolen kan godt bruges til “blæse-billeder” men den er mere oplagt at bruge mere statisk, så slæbet kommer til udtryk. Da stoffet er meget tungt, kan slæbet placeres ret elegant hen af jorden.

Farve: Den gule have ikke længere, men kjolen haves i følgende farver: (opdateres)

fotografering i haderslev

Kjole 12: Fantastisk kjole til blæsevejrs-fotograferinger. Kjolen består af en top i jersey, og egner sig bedst stil størrelserne m-xl. På toppen er et langt stykke chiffon påsyet, som let kan lege i vinden. Vælger du denne kjole til din graviditetsfotografering, så skal du være opmærksom på, hvilket undertøj du vælger at have på, da underbukserne højst sandsynlig vil blive synlig.

Farve: Den haves kun i den petroleum-grønne farve, som der ses på billedet.

graviditetsbillede i studie

Kjole 13: Elegant kjole, der forener det kropsnære med det elegante slæb, og samtidigt poweren fra det blæsende stykke chiffon. Den indeholder alt for et rigtigt wauvbillede. Kjolen kan passes op til ca. str 44 men det afhænger mest af barmen.

Farve: Den farve, som fremgår af billedet. Farverne kan altid tones en anelse afhængig af lyset og den efterfølgende behandling i photoshop.

 

Kjole nr 14: Denne kjoles top er opsyet i jersey, så pasformen passer op til og med str xl. Selve toppen stopper ca midt på lårene, hvorfra selve chiffon-stoffet går ud fra. Det giver mulighed for at få masser af blæst i skørtet, og den særlige dynamik med stof i bevægelse kan hermed opnås til din fotografering.

Farve: Kjolen haves kun hjemme i den farve, som du ser på billedet (fuchsia).

 

Kjole 15: Luksuriøs kjole syet i guld-palietter. Kjolen er derfor ikke elastisk og kan kun passe op til str L. Jeg synes kjolen kræver sin kvinde at bære for at den ikke kommer til at outshine, men finder den sin kvinde, så er den helt fantastisk på billeder. Derudover synes jeg, den har et særligt julepræg over sig, og jeg har derfor brugt den flere gange til fotograferinger af gravide i december måneder.

Farve: Guld

gravid kjole

Kjole 16: En skøn graviditetskjole med masser af stræk i stoffet, lange ærmer, romantiske blondeudsmykninger og et langt slæb, som gør sig meget elegant. Denne kjole passer til de fleste modeller, og er bl.a. perfekt, hvis du ikke ønsker at vide fx. mave eller arme. Den røde farve vil være perfekt til at forevige maven omkring juletid.

Farve: Kjolen haves i den fantastiske dybe røde farve, som ses på billedet, men også i en lækker flaskegrønfarve, som vil gøre sig godt i efterårets farver.

haute couture graviditetskjole til fotografering

Kjole 17: Endnu en specialdesignet haute couture graviditetskjole, der oser langt væk af ekstraordinær elegance. Den kræver en del tilpasning at få den til at fremstå flot, men sker det, så kommer du til at overshine på alle billederne. Vær derfor opmærksom på, at vælger du denne kjole, så skal du være god til at være med til at få den til at sidde flot. Kjolen passer til de fleste størrelser, men da der er UTROLIG meget stof  i den, kan især de af jer i små størrelser godt komme til at flyde lidt væk i den. Hold dig dog ikke tilbage for det, da vi så bare skal arbejde med at få den til at sidde perfekt. Det bør kunne lykkes 🙂

Farve: Denne designerkjole findes kun i denne fantastisk dybe lilla farver.

 

Kjole 18

Denne fantastiske elegante, ja nærmest cocktail-agtige kjole, smyr sig om lækkert om kroppen og giver et eksklusivt look. Kjolen haves i to størrelse. Den lilla på billedet som går ca fra str 34-40 og så en anden, der går er lidt større i størrelsen.

Farve: Jeg har to kjoler i denne model. Den lilla som på billederne.

 

Kjole nr 19

Smuk kjole med lange ærmer, og en lækker udskæring, som ser skøn ud til langt de fleste gravide.  Kjolen har et langt, smukt slæb, og modellen giver en havfrueeffekt, som er med til at skabe en god positur til billedet. Den mørkegrønne farve i kombination med lange ærmer gør den oplagt til de kolde måneder, inden sneen kommer væltende. Størrelsen passer til de fleste gravide.

Farve: Flaskegrøn.

 

Bodystocking:

Jeg elsker det simple look, og hvis man ikke er helt modig nok til at være nøgen, så er en bodystocking en virkelig god løsning: Ikke så “prinsesse”-agtig som kjolerne, men stadig ekstrem feminin udstråling. Denne bodystocking har lange ærme, og udskæringen fremhæver den gravides flotte brystparti. Den er meget elastisk i stoffet, så den kan passe af de fleste ca str xs-xl.

Farve: Bordeaux rød

 

 

De ovenstående kjoler er kun et udsnit af, hvilke der er til rådighed til din graviditetsfotografering. I løbet af efteråret 2018 vil der komme en opdatering af kjolerne, når jeg får lavet nogle billeder, der må bruges til formålet.

Udover de viste kjoler her, så har jeg også forskellige body-stockings og toppe til rådighed. Disse vil ligeledes blive fotograferet i løbet af efteråret.