Graviditetskjoler til fotograferingen

Herunder kan du se, de kjoler som jeg lige nu har til rådighed til din graviditetsfotografering. Typisk, så vælger du 2-3 kjoler, men har du lyst til at prøve flere, så står jeg ikke tilbage for det. De fleste af kjolerne er syet i strækbare stoffer, således at de kan passe flere størrelser. Ser du en kjole, som du kan lide, men den er for stor, så vil vi typisk kunne tilpasse den til dig med nogle klemmer i ryggen. Alle kjolerne er generelt specieldesignet til graviditetsfotografering dvs 1) de kan passe til flere størrelser 2) de er selvfølgelig tilpasset den gravide mave 3) de er designet, så der er mulighed for at opnå den særlig dynamik i billeder, når stoffet flagrer til alle siger.

Giv mig meget gerne en melding om dit valg af kjoler inden din fotografering. Så har jeg sørget for at de er blevet renset og fundet frem inden din fotograferingen.

Jeg skifter jævnligt kjolerne ud – enten med nye modeller eller i nye farver, så der tages selvfølgelig forbehold for, hvilke graviditetskjoler, som jeg har hjemme

Kjolemodel nr 1 (billeder ovenfor): En todelt kjole, som vil kunne bruges på forskellige måder. Selve kjole er syet op i et elastisk stykke stof, så den kan passe de fleste op til og med str xl. Stoffet er i en meget tung kvalitet, og falder derfor utrolig flot. Med til kjolen høre en langærmet blondetop, som slutter lige under brystet. På denne måde kan kjolen også bruges som en nederdel og top, hvormed maven bliver fri. Husk stropløs bh.

Farver: Kjolen haves lige nu i turkis og i rød. Den lyserøde på billedet haves ikke længere.

Størrelse: Kjolen passer op til ca str 44, dog er der ikke meget stræk i toppen, og den vil nok ikke kunne passe til mere end ca str 40.

 

Kjolemodel nr 2 (billeder ovenfor): Denne kjole består af en stor tyl-nederdel og en elastisk top. Begge dele kan bruges hver for sig eller kombineres på forskellige måder, hvorved forskellige udtryk opnås. Husk stropløs bh til fotograferingen.

Farve: Kjolen haves kun i grå. Dog haves tylnederdelen også i rød, men i en anden kombinationsmulighed end muligt her. Ser længere nede på siden.

Størrelse: Tyl nederdelen er elastisk og vil kunne passe op til ca str 46. Toppen vil passe op til ca str 42

 

Kjolemodel nr 3: En meget elegant graviditetskjole, som passer op til og med str xl. Kjolen er syet i en elastisk blonde, som ender ud i et fortryllende slæb. Denne kjole er ikke den nemmeste at få til at “suse i blæsten”, den er mere elegant bare som den er. Der er en smule forskel på dem; den ene røde kjole er  en gennemsigtig blonde, mens de andre har en fast underkjole under. Husk stropløs bh til fotograferingen.

Farve: Den haves i den meget flotte is-blå farve, i en rød og en virkelig smuk vinrød farve.

 

Kjolemodel 4: Den ultimative prinsessekjole til graviditetsfotograferingen: Luksus lyserød tyl til enhver gravid der føler sig som en prinsesse. Toppen er lidt elastisk, og kan således passe flere størrelser, men dit brystmål må ikke være alt for stort til at kunne passe denne kjole.

Farve: Den haves kun i den lyserøde, som på billedet, men hvem vil da også ønske dig en anden farve til netop denne kjole?

 

Kjolemodel 5 (billeder ovenfor): Denne graviditetskjolekjole kan passes af alle størrelser. Den kræver lidt styling, men er helt fantastisk, da den kan styles på mange forskellige måder. Kjolen er i den lækreste chiffon, som rigtigt kan lege i vinden, og er derfor meget oplagt som kjolevalg udendørs. Det anbefales af have tænkt over valget af dit undertøj, da det kan blive synligt ved denne slags billeder. Den kan også kombineres med en bodystocking

Farve: Petrolium og vinrød.

 

Kjolemodel 6: Elegant, delikat, meget tynd blondekjole til graviditetsfotograferingen, der giver et lidt meget sexet look end de andre kjoler typisk vil tilføre billedet. Kjolen er ikke elastisk og passer således kun op til str L.

Farve: Denne kjole haves i mørkeblå (billedet), vinrød, sort og hvid

 

Kjolemodel 8: Virkelig sød kjole, men da den ikke er elastisk, så passer den kun til særlige mål. Den måler rundt om bryst x cm (opdatering kommer), så er du større end det, så vil den desværre ikke kunne bruges til din fotografering

Farve: Lyslilla / lavendel.

 

Kjolemodel nr 9 (billeder ovenfor): En enkel, elegant og elastisk graviditetskjolekjole, så der fleste kan passe den. Den har en lækker pasform, og en elegant afslutning, som ender ud i et slæb og dermed tilføre elegance til fotograferingen. Kjolen er kun forret ved bryst, og er derfor gennemsigtigt over resten af kroppen, således at kroppen virkelig kommer i fokus. Jeg synes selv, at billederne bliver bedst, hvis der ikke er undertøj på under – i så fald sørger jeg selvfølgelig for, at intet uønsket er synligt. Husk stropløs bh.

Farve: Hvid og blå

 

 

Kjolemodel 10 (billeder ovenfor): Fantastisk graviditetskjole til blæsevejrs-fotograferinger. Kjolen består af en top i jersey, og egner sig bedst stil størrelserne m-xl. På toppen er et langt stykke chiffon påsyet, som let kan lege i vinden. Vælger du denne kjole til din graviditetsfotografering, så skal du være opmærksom på, hvilket undertøj du vælger at have på, da underbukserne højst sandsynlig vil blive synlig. Vælg også gerne en stropløs bh til fotograferingen.

Farve: Den haves kun i den petroleum-grønne farve, som der ses på billedet.

 

Kjolemodel nr 11 (billeder ovenfor): Elegant graviditetskjole, der forener det kropsnære med det elegante slæb, og samtidigt poweren fra det blæsende stykke chiffon. Graviditetskjolen kan bruges både med og uden slæbet. Den indeholder alt for et rigtigt wauv-billede. Kjolen kan passes op til ca. str 44 men det afhænger mest af barmen. Husk en stropløs bh til fotograferingen

Farve: Støvet lilla/pink, som fremgår af billedet. Farverne kan altid tones en anelse afhængig af lyset og den efterfølgende behandling i photoshop.

 

Kjolemodel nr 12 (billederne ovenfor): Denne Mii-Estilio graviditetskjole er syet med en top i jersey, så pasformen passer op til og med str xl. Selve toppen stopper ca midt på lårene, hvorfra selve chiffon-stoffet går ud fra. Det giver mulighed for at få masser af blæst i skørtet, og den særlige dynamik med stof i bevægelse kan hermed opnås til din fotografering. Husk en stropløs bh til fotograferingen

Farve: Denne kjole haves i farven fuchsia.

 

Kjolemodel nr 13: Luksuriøs gravid-kjole syet i guld-palietter. Kjolen er derfor ikke elastisk og kan kun passe op til str L. Den er helt fantastisk til at give lidt glamour til fotograferingen. Derudover synes jeg, den har et særligt julepræg over sig, og jeg har derfor brugt den flere gange til fotograferinger af gravide i december måneder.

Farve: Guld

Kjolemodel nr 14: En skøn graviditetskjole med masser af stræk i stoffet, lange ærmer, romantiske blondeudsmykninger og et langt slæb, som gør sig meget elegant. Denne kjole passer til de fleste modeller, og er bl.a. perfekt, hvis du ikke ønsker at vide fx. mave eller arme. Den røde farve vil være perfekt til at forevige maven omkring juletid.

Farve: Kjolen haves i den fantastiske dybe røde farve, som ses på billedet, men også i en lækker flaskegrønfarve, som vil gøre sig godt i efterårets farver.

haute couture graviditetskjole til fotografering

Kjolemodel nr 15: Endnu en specialdesignet haute couture graviditetskjole, der oser langt væk af ekstraordinær elegance. Den kræver en del tilpasning at få den til at fremstå flot, men sker det, så kommer du til at overshine på alle billederne. Vær derfor opmærksom på, at vælger du denne kjole, så skal du være god til at være med til at få den til at sidde flot. Kjolen passer til de fleste størrelser, men da der er UTROLIG meget stof  i den, kan især de af jer i små størrelser godt komme til at flyde lidt væk i den. Hold dig dog ikke tilbage for det, da vi så bare skal arbejde med at få den til at sidde perfekt. Det bør kunne lykkes 🙂

Farve: Denne designerkjole findes kun i denne fantastisk dybe lilla farver.

 

Kjolemodel nr 16 (billeder ovenfor)

Denne fantastiske elegante, ja nærmest cocktail-agtige kjole, smyr sig om lækkert om kroppen og giver et eksklusivt look. Kjolen haves i to størrelse. Begge kjoler kan passe op til ca str 44. De er begge virkelig elegante til fotograferingen

Farve: Jeg har to kjoler i denne model. Lilla og en utrolig smuk mørkeblå kjole

Kjolemodel nr 17

Smuk kjole med lange ærmer, og en lækker udskæring, som ser skøn ud til langt de fleste gravide.  Kjolen har et langt, smukt slæb, og modellen giver en havfrueeffekt, som er med til at skabe en god positur til billedet. Den mørkegrønne farve i kombination med lange ærmer gør den oplagt til de kolde måneder, inden sneen kommer væltende. Størrelsen passer til de fleste gravide.

Farve: Flaskegrøn.

Kjolemodel nr 18; Bodystocking med diverse kombinationsmuligheder:

Jeg elsker det simple look, og hvis man ikke er helt modig nok til at være nøgen, så er en bodystocking en virkelig god løsning: Ikke så “prinsesse”-agtig som kjolerne, men stadig ekstrem feminin udstråling. Denne bodystocking har lange ærme, og udskæringen fremhæver den gravides flotte brystparti. Den er meget elastisk i stoffet, så den kan passe af de fleste ca str xs-xl.

Bodystocking kan også bruges enten med den røde nederdel, som smyger sig om hofterne, eller med den røde tylnederdel, som også kan ses på billedet

Farve: Bourdeaux rød

 

Kjolemodel nr 19: Bodystocking i blonde med diverse kombinationsmuligheder:

Denne utrolig elegante giver noget helt særligt til fotograferingen. Den er ikke særlig elastisk og passes derfor bedst af str s-l som ikke har så stor en barm. Bodystockingen kan kombineres på forskellige måder bl.a. med tylnederdelen samt nederdelen, som smyger sig elegant om hofterne.

 

Kjolemodel nr 20: To toppe (kortærmet og langærmet) med kombinationsmuligheder

Rigtig fine toppe. En kortærmet samt en langærmet, som også er højhalset. Udover at kombinere toppene med enten tylnederdelen eller nederdelen på billedet, så vil den være rigtig fin i kombination med et par jeans, som står lidt åbent.

Kjolemodel nr 21: Mørkeblå elegant kjole med ærmer

Graviditetskjole med det fineste ærmer, som gør at du kan skjule din overarme lidt. Slæbet kan enten falder pænt, eller der kan komme sus i det. Kjolen passer op til str 46 afhængig af barmstørrelsen. Overvej en stropløs bh, eftersom kjolen sidder bredt på skulderen.

Kjolemodel nr 22: Blå body med flæseærme

Simpel bodystocking med et blødt udtryk. Husk en stropløs bh. Passer op til ca str 46

 

Kjolemodel 23: Smuk, lilla kjole i den fineste strækbare blonde

Denne graviditetskjole gør sig især godt med den sorte baggrund, så den fine lilla farve virkelig står frem. Passer til ca str 42

Kjolemodel nr 24: Dyb flaskegrøn blondekjole

Virkelig virkelig elegant kjole, som også gør sig rigtigt godt ude i skoven op mod de grønne farver derude. Passer til ca str 40

Kjolemodel 25 + 26: Bodystocking + tylkjole med broderier

De to dele på billederne ovenfor kan enten bruges alene eller sammen. Til bodystocking kan bælte pilles af, og til kjolen er det ikke nødvendigt med bodystockingen inden under, men den passer godt ind, så man ikke ser kanter af fx trusser.

Kjolemodel 26+27+28 Mega elegant hvis kjole med høj hals

Kjolen er virkelig elegant og din flotte siluet kan præsenteres fra den bedste side. Kjolen kan også bruges med den sødeste blondetop med pufærmer, eller med pelsen oven på. Kjolen passer til ca str 42

Kjolemodel 29: Primadonna kjole med laaaangt tylskørt

Denne Mii-Estilio kjole kan virkelig få en havfrue figur frem i enhver gravid. Den er skøn i studiet som vist her, eller fx ude i det rå byliv.. Husk en stopløs bh. Kjolen kan passe til ca str 42

Kjolemodel 30: Grå tylkjole i romantisk stil

En virkelig smuk og elegant kjole fra Mii Estilio. Bæltet kan pille af. Husk en stropløs bh. Kjolen kan passe ca op til str 44

Kjolemodel 31 Sart blå kjole med masser af flyvende sjal

Virkelig skøn kjole, passer op til ca str 42. Perfekt til solned/opgangsfarver eller en kold kold vinterdag. Husk stropløs bh

Kjolemodel 32: Skøn fuchsia kjole med masser af flagrende sjal.

Virkelig flot kjole, som kan passe op til ca str 44. Sjalet kan blafre derudaf. Er utrolig smuk på en sort baggrund med lyset faldende strategisk på det falgrende sjal.