Babypakker: Tilbud med gratis gravidfotografering

Lasse Baltzer

Herunder har vi samlet de pakketilbud, som oftest bestilles. Synes du ikke, at de lever op til dine forventninger, så kontakt gerne Lasse på enten 26 39 28 67 eller mail webmaster@lassebaltzer.dk.

Når du bestiller babypakker, tilbyder vi at tage gratis gravidfotografering. Dette gælder dog kun for billeder i studiet i den normale åbningstid (der vil være tillæg på udendørsfotografering, samt weekend/aften).  Vi har en masse meget flotte, specialsyet kjoler til gravide, som du frit kan benytte.

OBS. Hvis man ville have søskende med på gravid eller baby billeder

BABY 1: 1.+2. måned…1150,-

Med denne pakke fanger vi de største forandringer i jeres guldklumps første år. Hver gang får du 2 billeder digitalt i både farve og sort hvid. Du kan bestille ydereligere billeder på selve dagen til de normale priser.

Bestiller du pakken mens du stadig er gravid, så er der gratis gravidfotograferingen med i tilbudet (inkl 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris op til 2550,- dvs du sparer 1400kr.

BABY 2: Nyfødt + 6mdr + 12 mdr…1850,-

Med denne pakke fanger vi de største forandringer i jeres guldklumps første år. Hver gang får du 2 billeder i både farve og sort hvid. Du kan bestille ydereligere billeder på selve dagen til de normale priser.

Bestiller du pakken mens du stadig er gravid, så er der gratis graviditetsfotografering med i tilbudet (inkl 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris op till 3.400kr, du sparer 1550kr.

BABY 3: Hver måned i et helt år…5400,-

Samme pakke som ovenfor, dog kommer I en gang hver måned i babyens første år og får to smukke billeder hver gang i både farve og sort hvid. Husk at bestille tid, mens I stadig venter jer, da der så er gratis graviditetsfotografering med i pakken (inkl. 2 billeder i både farve og sort hvid). Normalpris 11050kr – du sparer 5650kr