Pris på Bryllupsfotografering

fotograf sønderjyllad
Riskastning ved bryllup

Det vigtigste bryllup vil altid være dit bryllup og alting skal være perfekt med det samme. Samtidigt er det også særdeles velkendt, at bryllupper i forvejen hurtigt kan løbe op i pris, så kan man spare, skal det måske være på fotografen? Overvej det godt og grundigt, inden I vælger at spare her, da billederne ikke kan tages om.  

Normalt vil en bryllupsfotografering indeholde følgende:

  • Lasse ankommer til kirken ca 1 time før vielsen. Her tages stemningsbilleder af kirken og udsmykningen, af gommens nervøsitet, gæsternes ankomst, og hvad der ellers rører på sig.
  • Brudens gang op af kirkegulvet foreviges, og hvis det er tilladt at tage billeder under vielsen, så gør Lasse selvfølgelig også det.
  • Efter vielsen vil brudeparrets tur tilbage af kirkegulvet blive fotograferet, og der vil tages billeder udenfor af riskast, brudebil, hestevogn, arbejdskollegaer og hvad der nu ellers er arrangeret.
  • Herefter afhænger fotograferingen lidt af, hvilken type bryllup det er. Gæstefotobilleder vil blive taget enten ved kirken eller på feststedet (eller andet sted, hvis det er ønsket).
  • Langt de fleste brudepar vælger at køre ud til et bestemt sted (eller to), som har en eller anden betydning for dem, eller hvor der er utrolig smukt i sig selv. Her gives der al den gas, som brudeparret selv ønsker. Lasse har altid en masse ideer, og prøver at afstemme med parret, hvad de selv ønsker. Brudebuketten, ringene , strømpebåndet og hvad der nu ellers hører til et bryllup fotograferes selvfølgelig også, så I altid vil have et minde om det.
  • Er der en reception med bryllupskage, så tages der også billeder der.

Der er nu taget rigtig mange billeder, og Lasse vender sin eget karat hjem mod Haderslev, hvor billederne med det samme lægges til back up, således I kan være helt sikre på, at lige meget hvad der sker, så har vi kopier af jeres bryllup. Lasse går også i gang med at redigere billederne, og under normale omstændigheder vil man altid kunne se en forsmag på sine billeder allerede dagen efter festen. Billederne vil blive lagt op on-line. Resten af billederne redigeres i løbet af de kommende dage, og I vil få alle billederne i både farve, sort/hvid og sebia (brunlig nuance – se hans galleri, hvor der ligger enkelte billeder i denne stil).

Det er svært at sige præcist, HVOR mange billeder, som I får. Det afhænger af, hvor lang tid, I vil bruge på brudeparsfotograferingen, hvor mange gæster, som er med etc. Normalt ligger det i omegn af 50 billeder + gæstebilleder. Men vi er aldrig fedtede med billederne, og er der taget langt flere fede portrætter, så får I selvfølgelig også dem.

Vi tilbyder (opfordrer), at brudeparret kommer forbi en uge eller to inden selve brylluppet, og  får snakket fotograferingen igennem, og afstemt aftalerne. På denne måde er begge partner sikre på, at der er styr på det hele.

Standard pakke 7000,-

Inkluderer

-Alt i kirken (gommens utålmodige venten, gæsternes ankomst, kirkens udsmykning, brudens gang op af gulvet (vielsesbilleder, hvis det er tilladt), brudeparret gang, riskast)

– Portrætbilleder af brudeparret på 1 eller 2 udvalgte lokation(er).

– Ved booking af dato ligges 500 kr i bookingsgebyr. Disse bliver selvfølgelig modregnet den endelige pris. Ved betaling af hele pakken på bookingsdatoen giver 500 kr i rabat

+ evt. kørselsomkostninger (hvis mere end 50 km fra Haderslev).

Standard + gæstebilleder  8000,-

Den Store Pakke   9000,-

Indeholder alt det ovenstående og:

– stemningsbilleder fra feststedet (bordopdækning, æresport og lignende)

– kagebilleder, når kage skæres ud

– gruppebilleder / familiefotos

– evt. parbilleder på en lokation mere

 – evt. andre ønsker inden middagen kan nok også håndteres

Den Helt Store Pakke   16000,-

Indeholder alt det overstående + jeg bliver frem til og med bryllupsvalsen og således også tager stemningsbilleder ved festen

Ved alle bookinger af dato ligges 500 kr i bookingsgebyr. Disse bliver selvfølgelig modregnet den endelige pris. Ved betaling af hele pakken på selve bookingsdatoen giver 500 kr i rabat

+ evt. kørselsomkostninger (hvis mere end 50 km fra Haderslev).

Når I skal i gang med at sammenligne fotografers stil og priser, så husk at lægge mærke til, HVAD I får for pengene – skal I betale for billederne efterfølgende, for kopier af billederne, for takkekort, for at få det digitalt e.l. så kan prisen hurtigt løbe op. Ved fotograf Lasse Baltzer får I dem som sagt digitalt i høj opløsning, og kan derfor benytte det hav af muligheder, der er via nettet, til at printe lige netop, det som I ønsker. Det synes vi, er smart. 

© Lasse Baltzer
© Lasse Baltzer