Priser for Fotografering

Fotografering i hverdage inden kl 17 i studiet (portræt, gravid, baby, børn) :

Der afsættes normalt en time til fotografering, og vi tager de billeder, der skal til, inden du er tilfreds. Prisen er 850kr og inkluderer 2 billeder, som du får med digitalt i højeste opløsning. Begge billeder får du med i både farve, sort/hvid og sebia.

Ønsker du flere billeder end de to, som er med i prisen, så tilkøbes de efterfølgende til 300kr/stk

Ved alle bookinger af tid tages et bookingsgebyr på 400kr, som modregnes prisen på selve dagen. Gebyret udbetales ikke, hvis der meldes afbud mindre end 1 uge fra datoen. Beløbet indbetales via mobile pay til nummer 26392867

Fotografering udendørs/på lokation:

Der afsættes normalt en time til fotograferingen, og vi tager de billeder, der skal til, inden du er tilfreds. Prisen er 1000kr (+ evt. kørsel, hvis længere væk end 20km fra Haderslev) Med i prisen er 2 billeder, som du får digitalt i højeste opløsning. Begge billeder leveres i både farve, sort/hvid og sebia.

Ekstra billeder kan tilkøbes for 300kr stykker

Fotografering i weekenden: 

+300kr til den normale pris.

Fotografering i hverdage efter kl 17: 

+ 300kr til den normale pris

Gruppefotografering

Gruppefotografering for op til 5 personer: De normale priser er gældende. Pr ekstra person over 5 personer: 100kr. Den ekstra pris skyldes, at der ofte skal mere photoshop til for at alle se ud, som de skal. Jeg bruger masser af tid på at lægge flere billeder sammen, således at hvis nogle ser godt ud på ét billede, men ikke på det andet, så kan de flyttes fra billede til billede.