Priser

Fotograf Haderslev

Vi er lidt splittet med, hvordan billederne skal leveres. Egentligt ville vi helst, at vi kun leverede print til jer, for får I filerne og får dem printet et tilfældigt sted, så er det ikke altid, at kvaliteten ender med at være i top. Det synes vi er rigtigt ærgerligt, da vi kun vil levere en meget høj kvalitet af billeder. På den anden side må vi jo lytte til den store del af jer, som kun ønsker at få det som en digital fil, hvilket vi i øvrigt forstår, da der er så mange steder, hvor vi kan bruge de digitale billeder f.eks. Facebook, egne hjemmesider, LinkedIn etc.

Derfor har vi besluttet, at vi fortsætter med at levere de digitale filer til jer, men vi har samtidigt indledt et samarbejde med et professionelt trykkeri, som leverer billeder i topkvalitet. Således kan I være helt sikre på, at bestiller I printet gennem os, så fremstår billedet præcist, som I ser (og godkender det) på skærmen inden. Dette kan vi desværre ikke love jer, hvis I bestiller et tilfældigt sted.

Vi prøver at have priserne så gennemsigtige som muligt, men er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os.

Klik her for at se priser på fotografering

Klik her for at se tilbud på babypakker, som indeholder gratis graviditetsfotografering

Klik her for at se priser på bryllupsfotografering

Fotograf Haderslev